Ekscytujące nowe funkcje – śledzienie publikowanych treści danego użytkownika Toluna i wysyłanie do niego wiadomości!

Jesteśmy bardzo szczęśliwi, mogąc ogłosić dodanie dwóch nowych elementów do Toluna, które nadadzą zupełnie nowy wizerunek strony i społeczności!
Członkowie społeczności Toluna mogą:

Śledzić publikowane treści innych użytkowników!
Wszyscy mamy swoich ulubionych użytkowników w Toluna – uczestników, których ankiety, tematy opinii i opinie są dla nas najciekawsze. Teraz jest to znacznie łatwiejsze niż kiedykolwiek być z nimi na bieżąco! – Śledź go!

Jak to działa?
Dodaliśmy przycisk „Śledź” do profilu każdego użytkownika (przycisk pojawia się w prawym górnym rogu strony pod oceną użytkownika i jego poziomem społecznościowym).

Gdy zdecydujesz się na śledzenie publikowanych treści danego użytkownika, te pojawią się na stronie Twojego profilu co oznacza, że teraz masz szybki i łatwy dostęp do komunikowania się z ulubionymi członkami społeczności Toluna! Gdy będziesz przeglądać zawartość strony Toluna i gdy natkniesz się na interesującą ankietę lub temat opinii, kliknij w nazwę użytkownika i przenieś się na stronę jego profilu.
• Możesz zaprzestać śledzenia danego użytkownika w każdej chwili, wystarczy kliknąć na jego nazwę użytkownika i kliknąć w jego profilu na „Usuń”.
• Możesz zobaczyć pełną listę osób, których publikacje śledzisz oraz listę tych osób, które śledzą Twoje treści.

Piszcie do siebie!
Członkowie Toluna pytali o taką możliwość i oto ona – system wiadomości Toluna!
Chcesz postawić wiadomość do swojego ulubionego użytkownika? Teraz możesz!

Na profilu każdego członka społeczności Toluna znajdziesz miejsce na wiadomości publiczne – wpisz tekst i kliknij w przycisk „Wyślij” …i gotowe! Uwaga: nie musisz śledzić działalności danego użytkownika żeby wysłać mu wiadomość, jednakże prosimy o zwrócenie uwagi na nastepujące:
• Wiadomości są publiczne – wszystko co napiszesz będzie widoczne dla całej społeczności Toluna.
• Możesz kontrolować i edytować wiadomości na stronie swojego profilu: kiedy przejedziesz kursorem myszki na wiadomość, pojawi się czerwony przycisk w prawym górnym rogu – kliknij w niego, aby wyświetliła się lista możliwych opcji, które pozwalają usunąć wiadomości lub zablokować użytkowników
• Należy mieć na uwadze nasze zasady i korzystać z systemu wiadomości zgodnie z zasadami dobrego wychowania; obraźliwe wiadomości nie są tolerowane.

Mamy nadzieję, że ta nowa funkcja sprawi Tobie wiele przyjemności – jeżeli masz jakiekolwiek pytania czy komentarze – nie krępuj się i napisz do nas!

Do zobaczenia na stronie,

Zespół badań Toluna

Reklamy
%d blogerów lubi to: